AZET "Miasta serce" CD

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 29,90 zł 29.90
quantity szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 5
Producent: TRPLabel.pl
Kod produktu: 50_20161115122010
Pin It

Opis

AZET "Miasta serce" CD to najnowsze wydawnictwo przedstawiciela Katowic. Rocznik 80 swoją historię z kulturą hip hop zaczął w szalonych latach 90 jako freestylowiec i drobny graficiarz fanatyk rap brzmienia.


Dyskografia:

2000r. SDS-Projekt własny(Kaseta demo)
2001r. Pakt Południa - Nielegal Ekstraklasa
2005r. Pakt Południa - Zjednoczenie Stref 2008r.Pakt Południa - Operacja Mesjasz
2012r. Azet - Innowacja Projekt
2015r. EsdwadEthugz - TERAPIA

2016r. Azet - Miasta Serce

FB artysty : AZET

 

Opinie o produkcie (0)

Promocje
Koszulka biała Rapo RAPOHOLIKA
Koszulka biała Rapo RAPOHOLIKA
59,00 zł 39,00 zł
Koszulka czarna Rapo RAPOHOLIKA
Koszulka czarna Rapo RAPOHOLIKA
59,00 zł 39,00 zł
Koszulka czarna R -ka RAPOHOLIKA
Koszulka czarna R -ka RAPOHOLIKA
59,00 zł 39,00 zł
Koszulka biała R -ka RAPOHOLIKA
Koszulka biała R -ka RAPOHOLIKA
59,00 zł 39,00 zł
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl